Pácienseknek
Szakrendelések
Események
Projektjeink (EFI)
Ügyeletek
Közérdekű adatok
Térítéses szolgáltatások
Kapcsolat
FőoldalEgészségkörút Óbudán Ismét útjára indul az Egészségkörút

Ismét útjára indul az Egészségkörút

2019. 03. 13.

Évről évre egyre nagyobb sikernek örvend a III. kerületi lakosság körében az Egészségkörút Óbudán elnevezésű ingyenes egészségügyi szűrőprogram. A szűrések célja 2019-ben is a megelőzés, az egészségtudatos gondolkodás erősítése az óbuda-békásmegyeri lakosság körében.

Ismét útjára indul az Egészségkörút

Az Egészségkörút első állomásának a Szent Margit Rendelőintézet Vörösvári úti szakrendelője ad otthont március 23-án, szombaton. Érdemes lesz felkeresni a Rendelőintézetet 9 és 14 óra között mindazoknak, akik szeretnének képet kapni légzésfunkciójukról, a kilélegzett levegő szénmonoxid tartalmáról, látásélességükről vagy éppen tudni szeretnék, milyen állapotban van a hallásuk. Várhatóan sokan igénybe fogják venni az InBody-testösszetétel mérést is, valamint a táplálkozási tanácsadást és a kardiológiai szűrést is. Az anyajegyek vizsgálata kifejezetten időszerű a nyár beköszönte előtt, bízunk benne, hogy minél többen fognak élni az ingyenes anyajegy szűrés lehetőségével is.

A délelőtt folyamán előadással is készülünk, ezúttal Dr. Puskás Emese tüdőgyógyász főorvos tart előadást a köhögésről 11:30-tól.

Ha valaki esetleg nem tud részt venni szombaton minden olyan szűrővizsgálaton, amelyet tervezett, egy percig se aggódjon, hiszen az év folyamán még 7 alkalommal és helyszínen lesz lehetőség a méréseket elvégeztetni:

  • 04.13. Békásmegyeri Egészségnap
  • 04. 27. Óbudai Futófesztivál
  • 05.04. Egészségkörút Óbuda Napján
  • 05. 25. Kaszásdűlői Egészségnap
  • 09.21. Óbudai Piknik
  • 10. 05. Egészségnap a Vörösvári úti szakrendelőben

Az év során ismét érdemes lesz több állomásra is ellátogatni, hiszen mindazok, akik az Egészségkörút kiskönyvének hátuljára legalább két pecsétet gyűjtenek és bedobják a szűrőállomásokon kihelyezett gyűjtőládába, sorsoláson vesznek részt. Azt pedig, hogy kik nyerik értékes ajándékainkat, kiderül 2019. november 22-én, az Egészségkörút Óbudán ünnepélyes díjátadóján.

Találkozzunk március 23-án, szombaton a Szent Margit Rendelőintézet Vörösvári úti szakrendelőjében, vegyen részt ingyenes szűréseinken és méréseinken 9-től 14 óráig.

További híreink

Fegyelmezetten zajlott az év utolsó szűrőnapja
2020. 09. 14.
Fegyelmezetten zajlott az év utolsó szűrőnapja
Bővebben »
Elstartolt az idei Egészségkörút!
2020. 02. 24.
Elstartolt az idei Egészségkörút!
Bővebben »
Szent Margit Rendelőintézet © 2024 - Minden jog fenntartva
ikon helyzet hoverikon telefon hover
Akadálymentes
Szöveg növelése
Szöveg csökkentése
Szürkeárnyalatos
Magas kontraszt
Negatív kontraszt
Világos háttér
Linkek aláhúzása
Olvashatóbb betűtípus
Visszaállítás

TÁJÉKOZTATÓ RÖNTGEN

Tisztelt Pácienseink!

Tájékoztatjuk Pácienseinket, hogy a Vörösvári úti szakrendelőben a röntgen műszaki okok miatt csökkentett kapacitással működik, átmenetileg csak a szakrendelések által küldött betegeket tudjuk ellátni. Háziorvosi beutalóval kizárólag a Csobánka téren fogadjuk pácienseinket, valamint mellkas röntgent is ott tudunk készíteni.

Megértésüket köszönjük!