Pácienseknek
Szakrendelések
Események
Projektjeink (EFI)
Ügyeletek
Közérdekű adatok
Térítéses szolgáltatások
Kapcsolat
FőoldalÁltalános TÁJÉKOZTATÁS

TÁJÉKOZTATÁS

2024. 05. 16.

Tájékoztatás személyes adatok kezeléséről

TÁJÉKOZTATÁS

Tisztelt Pácienseink és Partnereink!

 

Tájékoztatjuk Önöket, hogy 2024. május 01. napjától a Szent Margit Rendelőintézet Nonprofit Kft. egészségügyi szolgáltatási feladatait az egészségügyről szóló 1997. évi CLIV. törvény 244/K.§ (1) bekezdése alapján a Budapest Főváros III. Kerület, Óbuda-Békásmegyer Önkormányzat Képviselőtestülete által 303/2023. (IX. 28.) sz. és 30/2024 (II. 29.) számon hozott Határozatai alapján az államháztartásról szóló 2011. évi CXCV. törvény 9/A. alcímével összhangban a Szent Margit Rendelőintézet vette át.

 

Ennek értelmében a Szent Margit Rendelőintézet Nonprofit Kft. által kezelt személyes adatok a Szent Margit Rendelőintézet, mint adatkezelő kezelésébe kerültek át változatlan jogalapok és célok mellett.

 

Az átalakulás, illetve az adatkezelő személyében beállt változás az egészségügyi ellátás folyamatosságát nem érinti, az a megszokott módon és környezetben biztosított továbbra is.

További híreink

Véradás június 25.én
2024. 06. 17.
Véradás június 25.én
Bővebben »
Gyermek szakrendelésekkel bővült a Szent Margit Rendelőintézet tevékenysége
2024. 01. 11.
Gyermek szakrendelésekkel bővült a Szent Margit Rendelőintézet tevékenysége
Bővebben »
Szent Margit Rendelőintézet © 2024 - Minden jog fenntartva
ikon helyzet hoverikon telefon hover
Akadálymentes
Szöveg növelése
Szöveg csökkentése
Szürkeárnyalatos
Magas kontraszt
Negatív kontraszt
Világos háttér
Linkek aláhúzása
Olvashatóbb betűtípus
Visszaállítás

TÁJÉKOZTATÁS ADATKEZELÉSRŐL

Tisztelt Pácienseink!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy 2024. május 01. napjától a Szent Margit Rendelőintézet Nonprofit Kft. egészségügyi szolgáltatási és ezzel összefüggő adatkezelési feladatait (változatlan célok és jogalapok mellett) a Szent Margit Rendelőintézet vette át. Az átalakulás, illetve az adatkezelő személyében beállt változás az egészségügyi ellátás folyamatosságát nem érinti, az a megszokott módon és környezetben biztosított továbbra is.