Pácienseknek
Szakrendelések
Események
Projektjeink (EFI)
Ügyeletek
Közérdekű adatok
Térítéses szolgáltatások
Kapcsolat
Főoldal Tájékoztatás ismétlő oltással kapcsolatban

Tájékoztatás ismétlő oltással kapcsolatban

2021. 07. 31.

Tájékoztatónkat azok számára állítottuk össze, akik az ismétlő oltásukat különböző okokból (pl. betegség, szabadság) nem az esedékesség időpontjában kívánják felvenni.

Tájékoztatás ismétlő oltással kapcsolatban

A második oltást az első oltás helyszínén adják be a Pfizer és Szputnyik vakcina esetében 21 nap, a Moderna és a Sinopharm vakcina esetében 28 nap, az AstraZeneca esetében pedig 12 hét különbséggel.

Ha a második oltás eredetileg tervezett dátuma nem tartható, és a feleknek nem sikerül másik megfelelő időpontot egyeztetniük egymással, az ismétlő oltások szervezését a Fővárosi Oltási Munkacsoport segíti.

A Fővárosi Oltási Munkacsoport továbbra is törekszik arra, hogy az immunitás teljessé tétele érdekében minden állampolgár a lehető leghamarabb részesülhessen a második oltásban. Ennek érdekében – függetlenül attól, hogy fővárosi háziorvosi praxisban, vagy fővárosi oltóponton történt az oltás – a második körös oltási igényt (név, TAJ szám, telefonszám, első oltás időpontja és oltóanyaga) az oltaspotlas@bfkh.gov.hu e-mail címen lehet jelezni.

Ezen oltások megszervezését a Fővárosi Oltási Munkacsoport végzi. A fenti címre küldött levél megérkezését követő napokban telefonon értesítik az ügyfeleket a második oltással kapcsolatos helyszínről és időpontról.

Köszönjük együttműködésüket!

További híreink

Véradások augusztusban
2022. 08. 15.
Véradások augusztusban
Bővebben »
Ismét bebizonyosodott: az egészségügyi szűrőprogramok szerepe óriási!
2022. 04. 29.
Ismét bebizonyosodott: az egészségügyi szűrőprogramok szerepe óriási!
Bővebben »
Szent Margit Rendelőintézet © 2024 - Minden jog fenntartva
ikon helyzet hoverikon telefon hover
Akadálymentes
Szöveg növelése
Szöveg csökkentése
Szürkeárnyalatos
Magas kontraszt
Negatív kontraszt
Világos háttér
Linkek aláhúzása
Olvashatóbb betűtípus
Visszaállítás

TÁJÉKOZTATÓ RÖNTGEN

Tisztelt Pácienseink!

Tájékoztatjuk Pácienseinket, hogy a Vörösvári úti szakrendelőben a röntgen műszaki okok miatt csökkentett kapacitással működik, átmenetileg csak a szakrendelések által küldött betegeket tudjuk ellátni. Háziorvosi beutalóval kizárólag a Csobánka téren fogadjuk pácienseinket, valamint mellkas röntgent is ott tudunk készíteni.

Megértésüket köszönjük!