Pácienseknek
Szakrendelések
Események
Projektjeink (EFI)
Ügyeletek
Közérdekű adatok
Térítéses szolgáltatások
Kapcsolat
FőoldalEFI Szolgáltatások Lelki-segély telefonvonal

Lelki-segély telefonvonal

2020. 12. 01.

Az Óbudai Egészségfejlesztési iroda Lelki Egészségközpont Telefonos Segélyvonala mától ismét üzemel! Szakembereink ⏰ minden hétköznap 10 és 12 óra között⏰ várják a hívását mindazoknak, akik úgy érzik, nehezen küzdenek meg a kialakult helyzettel, szorongásuk csillapítására keresnek megoldást vagy egyszerűen beszélgetni szeretnének valakivel a megváltozott mindennapokról.

Lelki-segély telefonvonal

❗️❗️❗️Mentális segítség az EFI szakembereitől ❗️❗️❗️

Kétségtelenül nehéz időket élünk. Az életünk már most nagymértékben megváltozott és várhatóan még több változás elé nézünk saját magunk és mások egészségének védelme érdekében. Mindez rengeteg lemondással jár, a korábbi életmódunknak egy időre biztosan búcsút intünk – legyen szó egy esetleges kényszerű vagy önkéntes karantén helyzetről.

Mindez komoly mentális terhet ró mindannyiunkra. Egy jó szó, néhány hasznos és megnyugtató gondolat, egy-egy tanács, de leginkább a beszélgetésben rejlő pozitív erő az, ami miatt a Szent Margit Rendelőintézet kötelékében működő Óbudai Egészségfejlesztési Iroda Lelki Egészségközpontja saját tehetsége és lehetősége révén segít felvenni a harcot a járvány káros mentális hatásaival szemben.

Szakembereink ⏰ minden hétköznap 10 és 12 óra között⏰ várják a hívását mindazoknak, akik úgy érzik, nehezen küzdenek meg a kialakult helyzettel, szorongásuk csillapítására keresnek megoldást vagy egyszerűen beszélgetni szeretnének valakivel a megváltozott mindennapokról.

Maróti Eszter pszichológus és Simon Gábor mentálhigiénés szakember a ☎️+36 20 568 2536-os telefonszámon☎️ várják hívásaikat.

Segítünk egymásnak, vigyázunk egymásra, együtt sikerülni fog!

További híreink

Dohányzás leszokás támogató program
2021. 06. 18.
Dohányzás leszokás támogató program
Bővebben »
Ne higgy el mindent, amit gondolsz - 9 hetes meditáció tanfolyam
2021. 05. 10.
Ne higgy el mindent, amit gondolsz - 9 hetes meditáció tanfolyam
Bővebben »
Szent Margit Rendelőintézet © 2024 - Minden jog fenntartva
ikon helyzet hoverikon telefon hover
Akadálymentes
Szöveg növelése
Szöveg csökkentése
Szürkeárnyalatos
Magas kontraszt
Negatív kontraszt
Világos háttér
Linkek aláhúzása
Olvashatóbb betűtípus
Visszaállítás

TÁJÉKOZTATÓ RÖNTGEN

Tisztelt Pácienseink!

Tájékoztatjuk Pácienseinket, hogy a Vörösvári úti szakrendelőben a röntgen műszaki okok miatt csökkentett kapacitással működik, átmenetileg csak a szakrendelések által küldött betegeket tudjuk ellátni. Háziorvosi beutalóval kizárólag a Csobánka téren fogadjuk pácienseinket, valamint mellkas röntgent is ott tudunk készíteni.

Megértésüket köszönjük!