Pácienseknek
Szakrendelések
Események
Projektjeink (EFI)
Ügyeletek
Közérdekű adatok
Térítéses szolgáltatások
Kapcsolat
FőoldalEgészségkörút Óbudán Elstartolt az idei Egészségkörút!

Elstartolt az idei Egészségkörút!

2020. 02. 24.

Az Egészségkörút Óbudán ingyenes szűrőprogram-sorozat első állomásán, február 22-én 250-en vettek részt a Vörösvári úti szakrendelőben, ahol a szűréseken túl megkapták a látogatók kiskönyvüket, abba pedig az első pecsétet, hiszen az év végén értékes nyereményeket sorsolunk ki azok között, akik legalább két állomáson részt vesznek.

Elstartolt az idei Egészségkörút!

Évről évre megfigyelhető az a tendencia, miszerint egyre fiatalabb korban kerül fókuszba az egészség megőrzése, sokan ismerték már fel, hogy lényegesen előnyösebb, ha a betegségek elkerülésére törekszünk, ráadásul ehhez elegendő néhány apróbb életmódbeli változást eszközölni. Az első szűrőnap tapasztalatai alapján elmondhatjuk, hogy továbbra is a hölgyek jönnek legnagyobb számban, szombaton is közel a látogatók kétharmada volt nő.

A szűrések közül a dobogós helyen szerepel a bőrgyógyászati, valamint a látóélesség vizsgálat, valamint kardiológiai szűrés. 

Amit azonban nagyon sajnáltunk, hogy a 10 órára tervezett előadáson, amely a dohányzásról való leszokáshoz adott volna hasznos tanácsokat, egyáltalán nem tartott érdeklődésre számot, pedig a káros szenvedély elhagyásával a szervezet napról napra egészségesebbé válik.

Bízunk benne, hogy mind az Egészségkörút következő állomásán, április 18-án a Csobánka téri szakrendelőben nem csak a szűrőprogramok, hanem a tervezett előadások iránti érdeklődés is nőni fog.

További híreink

Fegyelmezetten zajlott az év utolsó szűrőnapja
2020. 09. 14.
Fegyelmezetten zajlott az év utolsó szűrőnapja
Bővebben »
A sport iránt érdeklődőket is vonzották az ingyenes szűrőprogramok
2019. 04. 30.
A sport iránt érdeklődőket is vonzották az ingyenes szűrőprogramok
Bővebben »
Szent Margit Rendelőintézet © 2024 - Minden jog fenntartva
ikon helyzet hoverikon telefon hover
Akadálymentes
Szöveg növelése
Szöveg csökkentése
Szürkeárnyalatos
Magas kontraszt
Negatív kontraszt
Világos háttér
Linkek aláhúzása
Olvashatóbb betűtípus
Visszaállítás

TÁJÉKOZTATÁS ADATKEZELÉSRŐL

Tisztelt Pácienseink!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy 2024. május 01. napjától a Szent Margit Rendelőintézet Nonprofit Kft. egészségügyi szolgáltatási és ezzel összefüggő adatkezelési feladatait (változatlan célok és jogalapok mellett) a Szent Margit Rendelőintézet vette át. Az átalakulás, illetve az adatkezelő személyében beállt változás az egészségügyi ellátás folyamatosságát nem érinti, az a megszokott módon és környezetben biztosított továbbra is.