Pácienseknek
Szakrendelések
Események
Projektjeink (EFI)
Ügyeletek
Közérdekű adatok
Térítéses szolgáltatások
Kapcsolat
FőoldalPácienseknek Biztonságos betegellátás

Biztonságos betegellátás

Intézményünk a biztonságos betegellátást kiemelt célként kezeli, ezért 2015-ben csatlakozott a BELLA egészségügyi akkreditációs programhoz. Az akkreditációs rendszert gyakorló egészségügyi szakemberek fejlesztettek ki azért, hogy az egészségügyi szolgáltatást nyújtó intézményekben (kórházak, járóbeteg szakrendelők és gyógyszertárak) a betegek ellátása biztonságosabb és eredményesebb legyen.

Az akkreditációs program fantázia neve a BELLA. Ez a „BetegELLátók Akkreditációja a biztonságos betegellátásért” szlogenből ered. Az alapelvekkel összhangban kifejezi, hogy a programba belépő szolgáltatók nagyobb biztonságot képesek nyújtani a betegeknek és az ellátóknak egyaránt.

A betegek esetében ez a kockázatok mérséklését és a nemkívánatos események előfordulásának csökkentését eredményezi. Az ellátóknak érthetőbb, világosabban megfogalmazott feladatokat jelent, így számukra a napi munkavégzés ugyancsak biztonságosabbá válhat.

A megfogalmazott célok csak az érintettek együttműködésével, kölcsönös támogatással és kommunikációval valósulhatnak meg, függetlenül a dolgozók munkakörétől, végzettségétől és az intézményben betöltött szerepüktől. Az ellátók, az ellátásban részesülő betegek, illetve a hozzátartozóik közötti együttműködés a biztonságos betegellátás kiemelten fontos feltételei.

Hogyan készüljön fel a szakrendelésen való megjelenésre?
biztonsagos_beteg_ell_1.jpg

Műtétre készül?
biztonsagos_beteg_ell_2.jpg

Az esés megelőzhető
biztonsagos_beteg_ell_3.jpg

Mit tehet Ön, hogy biztonságosabbá tegye a gyógyszeres kezelését?
biztonsagos_beteg_ell_4.jpg

 

Együtt a biztonságosabb ellátásért
biztonsagos_beteg_ell_5.jpg
 

Szent Margit Rendelőintézet © 2024 - Minden jog fenntartva
ikon helyzet hoverikon telefon hover
Akadálymentes
Szöveg növelése
Szöveg csökkentése
Szürkeárnyalatos
Magas kontraszt
Negatív kontraszt
Világos háttér
Linkek aláhúzása
Olvashatóbb betűtípus
Visszaállítás

TÁJÉKOZTATÓ RÖNTGEN

Tisztelt Pácienseink!

Tájékoztatjuk Pácienseinket, hogy a Vörösvári úti szakrendelőben a röntgen műszaki okok miatt csökkentett kapacitással működik, átmenetileg csak a szakrendelések által küldött betegeket tudjuk ellátni. Háziorvosi beutalóval kizárólag a Csobánka téren fogadjuk pácienseinket, valamint mellkas röntgent is ott tudunk készíteni.

Megértésüket köszönjük!