Pácienseknek
Szakrendelések
Események
Projektjeink (EFI)
Ügyeletek
Közérdekű adatok
Térítéses szolgáltatások
Kapcsolat
FőoldalOnline előjegyzési rendszer

Online előjegyzési rendszer

MINDEN, AMIT AZ ONLINE ELŐJEGYZÉSI RENDSZERRŐL TUDNI KELL

Egyszerű, kényelmes, gyors és felhasználóbarát – így lehetne röviden összefoglalni a Szent Margit Rendelőintézet online előjegyzési rendszerének előnyeit.

Miért érdemes regisztrálni?

Online regisztráció

  • Mert a hét minden napján, időkorlát nélkül foglalhat időpontot!
  • Mert onnantól nem kell sorban állnia, vagy telefonon hívni minket.
  • Mert a LABORATÓRIUMBA is foglalhat időpontot!
  • Mert, ha mégsem megfelelő Önnek lefoglalt időpontja egy kattintással törölheti azt.
  • Mert automatikus emlékeztető leveleket küld a rendszer lefoglalt időpontjához közeledve, így az nem merül a feledés homályába.

Ki jogosult a regisztrációra?

Online regisztráció

 

Hogyan tud regisztrálni?

  • Keresse fel hétfőtől csütörtökig 8:00 – 12:00 és 16:00 – 19:00 óra között a Vörösvári úti, valamint a Csobánka téri szakrendelők előjegyzési pultját.

Vörösvári úti szakrendelő: 8:00 – 12:00 földszinten, hátul az előjegyzésnél; 16:00 – 19:00 elöl, a betegfelvételi pultnál
Csobánkai téri szakrendelő: délelőtt II. emelet 10 szoba, délután: előjegyzési pult

  • Munkatársaink személyi igazolványa, lakcím és TAJ kártyája bemutatása után kitöltik regisztrációs adatlapját, melynek aláírása után az Ön által megadott e-mail címre megérkezik a regisztráció aktiválásához szükséges levél.Online regisztráció
  • Weboldalunkról egyenesen átkattinthat a belépő felületre, vagy direkt eléréssel a https://szentmargitrendelo.egeszsegkartya.hu/ oldalon jelentkezhet be, ahol szabadon foglalhat időpontot legtöbb szakrendelésünkre vagy akár törölheti is lefoglalt időpontját.

 

Időpontfoglalás és törlés menete

Az alábbi videóban mutatjuk be, hogyan tud időpontot foglalni vagy akár törölni.

 

GYAKRAN FELMERÜLŐ KÉRDÉSEK

Tudok időpontot foglalni idős hozzátartozóm vagy gyermekem részére?
Az online előjegyzés személyre szabott. Abban az esetben, ha hozzátartozója már regisztrált a rendszerünkbe és Ön ismeri belépései adatait, tud számára időpontot foglalni. Saját regisztrációjával azonban csak saját részre foglalhat időpontot.
Tudom regisztrálni idős, nehezen mozgó családtagomat, ismerősömet, gyermekemet?
18 éven felüli pácienseink csak saját maguk részére igényelhetnek online előjegyzési hozzáférést regisztrációs pontjainkon.
Gyermekek esetében a szülő, mint törvényes képviselő regisztrálhat – ehhez regisztrációs pontjainkon külön nyomtatványt biztosítunk.
Mi történik, ha elfeledkezem a lefoglalt időpontról?
Lefoglalt időpontjáról a rendszer automatikus üzenet fog küldeni a foglalást követően azonnal, majd emlékeztető leveleket is fog kapni lefoglalt időpontja előtt egy héttel és egy nappal.
Szükség esetén hogyan tudom lemondani a lefoglalt időpontot?
Az online előjegyzési rendszerben van lehetősége az időpont törlésére, de központi telefonszámainkon vagy a Rendelőintézetben személyesen elérhető betegirányítóink is állnak rendelkezésére.
Miért nem láttak el beutaló nélkül, ha egyszer volt időpontom?
Azon szakrendeléseink esetében, amelyekre beutaló szükséges, az online előjegyzési rendszer minden esetben felteszi az erre vonatkozó kérdést. Ön csak akkor tud időpontot foglalni, ha Igen választ ad. Ezt a választ a rendszerünk rögzíti, és úgy tekintjük, hogy Ön valóban a beutalója birtokában foglalt időpontot. A sikeres időpontfoglalás nem helyettesíti a beutalót. Beutaló köteles szakrendeléseinken kizárólag a dokumentum birtokában tudjuk ellátni, annak hiányában – hiába foglalt időpontot – nem jogosult az ellátásra.
Nincs e-mail címem, ettől függetlenül tudok regisztrálni?
Sajnos a regisztráció e-mail cím meglétéhez kötött. Ha nem rendelkezik e-mail címmel, kérjük, éljen a telefonos vagy személyes időpontfoglalás lehetőségével.
Mi a teendő, ha elfelejtettem a jelszavamat?
A rendszert felkészítettük erre az eshetőségre is. Ez esetben nem kell mást tennie, mint a https://szentmargitrendelo.egeszsegkartya.hu/ oldalon a belépési adatok alatt található „Elfelejtett jelszó” linkre kattintani.
Mit tegyek, ha a regisztráció után nem kapom meg a visszaigazoló e-mailt, benne az aktiváló linkkel?
Kérjük, vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálati munkatársainkkal a +36 21 383 22 00-s telefonszámon hétköznapokon 7:00 - 15:30 között, vagy e-mailben az ugyfelszolgalat@egeszsegkartya.com címen.

Szent Margit Rendelőintézet © 2023 - Minden jog fenntartva
ikon helyzet hoverikon telefon hover
Akadálymentes
Szöveg növelése
Szöveg csökkentése
Szürkeárnyalatos
Magas kontraszt
Negatív kontraszt
Világos háttér
Linkek aláhúzása
Olvashatóbb betűtípus
Visszaállítás

Tájékoztatás felnőtt orvosi ügyeleti változásról, szakrendelések költözéséről

T Á J É K O Z T A T Á S

 

Felhívjuk a kerület lakosságának figyelmét, hogy a felnőtt orvosi ügyelet ezentűl a Csobánka téri szakrendelő (1039 Budapest, Csobánka tér 6.) épületében érhető el. A részletekről weboldalunkon az Ügyelet menüpont Felnőtt orvosi ügyelet almenüpontjában tájékozódhatnak.

 

Tájékoztatjuk Önöket továbbá, hogy a Bőrgyógyászat, bőr- és nemibeteg gondozó, valamint az Onkológiai gondozó a Vörösvári útról elköltözött a 1033 Budapest, Laktanya u. 4. szám alá. 

Kérjük, amennyiben általános információt szeretnének kérni, 7:00 - 8:00, valamint 16:00 - 20:00 óra között hívják központi elérhetőségeinket!

 

Együttműködésüket köszönjük!