Pácienseknek
Szakrendelések
Események
Projektjeink (EFI)
Ügyeletek
Közérdekű adatok
Térítéses szolgáltatások
Kapcsolat
FőoldalTérítéses szolgáltatások EMSella

EMSella

 

EMSella 

 

Szabaduljon meg az inkontinencia okozta kellemetlenségektől az EMSella kúraszerű alkalmazásával! 

Rendelőintézetünkben is elérhető a korszerű technológián alapuló BTL EMSella orvostechnikai eszköz, amellyel a vizelet inkontinencia kezelhető hatékonyan. A nagy intenzitású, fókuszált elektromágneses terápia alkalmazása kúraszerűen javasolt a medencefenék izmainak erősítésére, inkontinencia kezelésére, valamint az intim egészség megőrzésére. A kutatásokkal alátámasztott eljárással a páciensek 95%-a volt elégedett, sőt a betéthasználat is 75%-kal csökkent!

Az inkontinencia gyógyítható műtéti eljárás és fájdalom nélkül – legyen oka a kor, a gyermekszülés vagy a menopauza!

 

Mit kell tudni a kezelésről?

A BTL EMSellával folytatott kezelés non-inzavív, vagyis olyan eljárás, amelyhez nincs szükség a páciens testén át behatolásra, tehát vágás vagy tűszúrás nélkül végezhető el.  A BTL EMSella stimulálja a medencefenék izmait és helyreállítja a neuromuszkuláris kontrollt. Egyetlen kezelés alkalmával több ezernyi medencefenék izom összehúzódást eredményez, amely rendkívül fontos az izmok „újratanításában”. A 28 perces kezelés ruhában történik a rendelőben elszeparáltan, intim környezetben. Nem igényel érzéstelenítést és nincs szükség az egészségügyi személyzet folyamatos jelenlétére sem. A kezelést előjegyzés alapján végezzük, tehát várakoznia sem kell.

 Amíg Ön kényelmesen ül ebben a speciális fotelben és relaxál, olvas, addig a készülék elektromágneses mezőt állít elő, amely interakcióba lép a szövetekkel, izmokkal, így összehúzódásokat eredményez, depolarizálja az idegsejteket, valamint serkenti a vérkeringést.

A BTL EMSella használatát azoknak a pácienseknek javasoljuk, akik vizelet-visszatartási gondokkal küszködnek.

Az Emsella készülék alkalmazása kúraszerűen ajánlott, ezért a megvásárolt bérlet ami 6 alkalomra szól, vagy a fel nem használt alkalmak esetén nem áll módunkban visszatéríteni az összeget. A bérlet a vásárlásól számított 60 napig érvényes.

Mennyire biztonságos az inkontinencia fotel?
A BTL EMSella az Európai Unióban orvostechnikai eszköz (MEDICAL CE) minősítéssel rendelkezik. Egy olyan innovatív technológia első képviselője, amelyet több kutatás is alátámasztott az inkontinenciára és az intim kellemetlenségre gyakorolt jótékony hatását.

Mennyire fájdalmas a kezelés?
A páciensek egyöntetű véleménye alapján az a legjobb az eljárásban, hogy teljesen fájdalommentes. A kezelés olyan érzés, mintha egy intenzív medencefenék edzést végeznénk. 

Kinek ajánlott a kezelés?
A szakmai ajánlások szerint azoknak a hölgyeknek és uraknak ajánlott a BTL EMSella fotel alkalmazása, akik inkontinenciás, valamint dysuriás panaszokkal élnek.

Milyen gyakoriságtól várható hatékonyság?
Hetente maximum 2-3 kezelés felvétele ajánlott. Fontos, hogy a kezelések között el kell telnie 48 órának. Jelenleg 6 kezelésből álló kúrát javasolunk pácienseinknek, melynek esetleges folytatásáról urológus vagy nőgyógyász szakorvos dönt.

 

Mikor érezhető a kezelés eredménye?
Ez függhet az életkortól, a fizikai állapottól és sok egyéb tényezőtől, de a páciensek nagy általánosságban már egy kezelés után éreznek javulást, a kúraszerű alkalmazásával a hetek alatt folyamatosan fokozódik a hatása.

Vannak mellékhatásai?
A készülék izomstimulációs tevékenysége révén ritkán jelentkezhet izomfájdalom; ideiglenes izomgörcs, ízületi, vagy ín fájdalom, valamint helyi bőrpír. Ezeken túlmenően ismert mellékhatása nincsen.

Meddig tartható az eredmény? Ajánlott megismételni a kezelést?
A klinikai vizsgálatok azt mutatták, hogy a páciensek többsége a kúra után még 6 hónappal is képesek tartani a kezelés eredményét. Azonban néhány hónappal a kezelések után érdemes szakorvosi konzultáció keretében megvizsgálni, szükséges-e egy-két újabb kezelést felvenni. Az kijelenthető, hogy az egészséges életmód a legfőbb kulcsa az eredmény hosszú távú fenntartásának.

Biztos, hogy működik? Ez túl szép, hogy igaz legyen…
Bizony, már világszerte több százezer pácienst kezeltek nagyszerű eredménnyel. Ráadásul számos tudományos tanulmányt is publikáltak már a BTL EMsella inkontinenciára és intim egészségre gyakorolt kedvező hatásairól.

 

Mennyibe kerül?

A BTL EMSella alkalmazása kúraszerűen ajánlott, tehát célszerű 6 alkalmas terápia keretében felvenni a kezeléseket. A 6+1 alkalmas bérlet ára bruttó 60.000 Ft.
Természetesen lehetőség van egyetlen kezelés felvételére is, ez azonban a hatékonyság és gazdaságosság szempontjából sem kedvező. Egy kezelés ára  bruttó 10 000 Ft.

A kezelés(ek) ára előre, banki átutalással rendezhető.

Hol tudom igénybe venni a kezelést?
A kezeléseket a Vörösvári út 88-96. szám alatt található Rendelőintézet fizikoterápiáján biztosítjuk a páciensek számára.

Hogyan tudok időpontot foglalni?
Hétfőtől péntekig 9 és 17 óra között kérhet előjegyzést a +36 1 388 91 80/123-as mellék hívásával.

Hol és hogyan tudok fizetni?
Akár egy alkalmat, akár 6 alkalmas bérletet szeretne vásárolni, kérjük, a kúra díját előre, banki átutalással rendezze, az utalási bizonylatot pedig hozza magával a kezelésre.

A Szent Margit Rendelőintézet számlaszámára: 12001008-00100984-00100003

Kérjük, a közlemény rovatban tüntesse fel a következőket:  A szolgáltatást igénybe vevő páciens neve + telefonszáma + EMSella kezelés

 

Bárki használhatja a készüléket?

Mint a legtöbb orvostechnikai készülék esetében, a BTL EMSella használatának is vannak ellenjavallt csoportjai, amelyek a következők:

  • szívritmus-szabályozó készülék
  • implantált defibrillátorok vagy neurostimulátorok
  • elektronikus implantátumok
  • tüdőelégtelenség
  • fém-implantátumok, méhen belüli eszköz
  • gyógyszerpumpák
  • vérző állapot
  • antikoaguláns terápia
  • alkalmazás a növekedési terület, a fej és a szív területén
  • szívrendellenességek
  • rosszindulatú daganat
  • láz
  • várandósság
Szent Margit Rendelőintézet © 2024 - Minden jog fenntartva
ikon helyzet hoverikon telefon hover
Akadálymentes
Szöveg növelése
Szöveg csökkentése
Szürkeárnyalatos
Magas kontraszt
Negatív kontraszt
Világos háttér
Linkek aláhúzása
Olvashatóbb betűtípus
Visszaállítás

TÁJÉKOZTATÓ RÖNTGEN

Tisztelt Pácienseink!

Tájékoztatjuk Pácienseinket, hogy a Vörösvári úti szakrendelőben a röntgen műszaki okok miatt csökkentett kapacitással működik, átmenetileg csak a szakrendelések által küldött betegeket tudjuk ellátni. Háziorvosi beutalóval kizárólag a Csobánka téren fogadjuk pácienseinket, valamint mellkas röntgent is ott tudunk készíteni.

Megértésüket köszönjük!