Folytatódik az Egészségkörút Óbudán ingyenes egészségügyi szűrőprogram-sorozatunk. A harmadik állomást 2014. április 5-én 9 és 15 óra között tartjuk a Vörösvári úti szakrendelőben.

Az egészségünk az egyik legnagyobb értékünk, olyan, amit megőrizni érdemes, mert helyreállítani mindig nehezebb. A betegségmegelőzés fontosságát hirdetve szervezi meg 2014-ben a Szent Margit Rendelőintézet az Egészségkörút Óbudán programsorozatot. Az év folyamán tíz alkalommal szerveznek a Rendelőintézet szakemberei ingyenes egészségügyi szűréseket a kerület hét különböző pontján: a szakrendelőkben és a közösségi házakban. Az Egészségkörút Óbudán program fővédnöke Bús Balázs Óbuda-Békásmegyer polgármestere, a sorozat nagykövete pedig Barabás Éva, az RTL Klub műsorvezetője.

 

 

A sorozat harmadik állomását 2014. április 5-én tartjuk a Vörösvári úti szakrendelőben 9-15 óra között. Azok között, akik az Egészségkörút Óbudán ingyenes szűrésein részt vesznek, és leadják a részvételt igazoló programfüzetet, értékes ajándékokat sorsolunk ki, összesen több mint félmillió forint értékben. A gazdára váró ajándékok, mint például a kerékpár, a balatoni nyaralás, vagy az éves uszodabérletek mind hozzájárulnak az egészségmegőrzéshez és a rekreációhoz. A részletes játékszabályzat megtalálható az esemény programfüzetében.